4 kişilik
15 dakika
Kolay
1 Paket Selva Spaghetti
4-5 Diş Sarımsak
1/2 Adet Kırmızı Acı Biber
1/2 Çay Bardağı Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Maydanoz
1 Paket Selva Spaghettiyi paketin üzerinde yazan süreye göre haşlayın. Bir tavaya 4-5 diş sarımsak, 1 yemek kaşığı kadar doğranmış acıbiberi ve 1/2 çay bardağı zeytinyağında soteleyin. sarımsakların yanmaması için spaghettinin haşlama suyundan 1-2 kaşık ilave edebilirsiniz. sarımsakları soteledikten sonra Selva spaghettiyi 1 su bardağı haşlanmış spaghetti suyu ile birlikte tavaya ilave edip 2-3 dakika soteleyin. Spaghetti suyunu çekip krema kıvamında bir sos elde etmenizi sağlayacak. Maydanoz yapraklarıyla süsleyerek sıcak olarak servis edin.