İçindekiler: Anadolu Amber Durum Buğdayı İrmiği, saf su.
Koli Barkodu: 0 8690890700085
İç Ambalaj Barkodu: 8 690890200080
Pişme Süresi: 8 - 10 Dakika
Koli İçi Adedi: 20
Raf Ömrü: 2 Yıl
100 g PİŞMEMİŞ MAKARNANIN BESİN ÖĞELERİ
Enerji
Protein
Yağ
Doymuş Yağ
Trans Yağ
Kolesterol
Karbonhidrat
Toplam Şeker
358 kcal
10.5 g
1 g
0.3 g
0
0
77 g
2.63 g
Makarnalı Yeşil Salata
4 Kişilik
Malzemeler
1 paket Selva Boncuk Makarna
1/2 çay bardağı sıvıyağ
1 bağ tere
1 bağ roka
1 bağ maydanoz
8-10 yaprak marul
4-5 adet taze soğan
Limon ve tuz
Hazırlanışı
1 - Tere, roka, maydanoz, taze soğan ve marulu doğrayarak önceden haşlayıp soğuttuğunuz makarnaya ilave edin.
2 - Limon, sıvıyağ ve tuzu ekleyerek servis edin.
Afiyet Olsun.
Makarna Pişirme Önerisi:
Lezzetli bir makarna pişirmek için büyükçe bir tencerede suyu kaynatın. Su kaynadıktan sonra tuzu ilave edin. Tuzu, kaynamadan atmanız halinde suyun kaynama süresi gecikir. Her 100 gr makarna için 1 lt suya 10 gr tuz yeterlidir. Selva Boncuk makarnanızı zevkinize göre 8–10 dakika karıştırarak pişirin. Haşlanan makarnayı süzün.
Boncuk makarnanızın diri olmasını isterseniz 8, daha yumuşak olmasını isterseniz 10 dakika kaynatın.