Selva

Boncuk Makarna

Ditalini Rigate
Fiyat:
1,75 TL
1,49 TL
Durum
Stokta Var
Gramaj:
500 gr.
Koli Tipi:
Pet Koli
İçindekiler:
Anadolu Amber Durum Buğdayı İrmiği, saf su.
Koli Barkodu:
0 8690890700085
İç Ambalaj Barkodu:
8 690890200080
Pişme Süresi:
8 - 10 Dakika
Koli İçi Adedi:
20
Raf Ömrü:
2 Yıl

100 g PİŞMEMİŞ MAKARNANIN BESİN ÖĞELERİ

Enerji Protein Yağ Doymuş Yağ Trans Yağ Kolesterol Karbonhidrat Toplam Şeker
358 kcal 10.5 g 1 g 0.3 g 0 0 77 g 2.63 g

Makarnalı Yeşil Salata

4 Kişilik

Malzemeler

  • 1 paket Selva Boncuk Makarna
  • 1/2 çay bardağı sıvıyağ
  • 1 bağ tere
  • 1 bağ roka
  • 1 bağ maydanoz
  • 8-10 yaprak marul
  • 4-5 adet taze soğan
  • Limon ve tuz

Hazırlanışı

  • 1 - Tere, roka, maydanoz, taze soğan ve marulu doğrayarak önceden haşlayıp soğuttuğunuz makarnaya ilave edin.
  • 2 - Limon, sıvıyağ ve tuzu ekleyerek servis edin.

Afiyet Olsun.


Makarna Pişirme Önerisi:

Lezzetli bir makarna pişirmek için büyükçe bir tencerede suyu kaynatın. Su kaynadıktan sonra tuzu ilave edin. Tuzu, kaynamadan atmanız halinde suyun kaynama süresi gecikir. Her 100 gr makarna için 1 lt suya 10 gr tuz yeterlidir. Selva Boncuk makarnanızı zevkinize göre 8–10 dakika karıştırarak pişirin. Haşlanan makarnayı süzün. Boncuk makarnanızın diri olmasını isterseniz 8, daha yumuşak olmasını isterseniz 10 dakika kaynatın.