1 - Soğanı iri küp şeklinde doğrayın ve etle birlikte tereyağında biraz kavurduktan sonra içine kabukları soyulmuş, küp şeklinde iri doğranmış domatesi ve salçayı ilave edin.
2 - Bir süre daha kavurduktan sonra defneyaprağı ve baharatlarla 2 su bardağı suyu ekleyin ve 40 dakika kadar pişirin.
3 - Haşlanmış ve süzülmüş Selva Üçlü Burgu makarnanızın üzerine dökün.
4 - Dilerseniz defneyaprağıyla süsleyerek servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun.
Makarna Pişirme Önerisi:
Lezzetli bir makarna pişirmek için büyükçe bir tencerede suyu kaynatın. Su kaynadıktan sonra tuzu ilave edin. Tuzu, kaynamadan atmanız halinde suyun kaynama süresi gecikir. Her 100 gr makarna için 1 lt suya 10 gr tuz yeterlidir. Selva Üçlü Burgu makarnanızı zevkinize göre 11-13 dakika karıştırarak pişirin. Haşlanan makarnayı süzün.
Üçlü Burgu makarnanızın diri olmasını isterseniz 11, daha yumuşak olmasını isterseniz 13 dakika kaynatın.