Hazırlanışı
- 1 - Makarna haşlanırken, mantarları küçük küçük doğrayın ve tereyağında kavurun.
- 2 - Pişmeye yakın kaşar peyniri ilave edin ve soğumadan makarnaya karıştırın.
- 3 - Sıcakken servis yapın.
Afiyet Olsun.
Makarna Pişirme Önerisi:
Lezzetli bir makarna pişirmek için büyükçe bir tencerede suyu kaynatın. Su kaynadıktan sonra tuzu ilave edin. Tuzu, kaynamadan atmanız halinde suyun kaynama süresi gecikir. Her 100 gr. makarna için 1 lt. suya 10 gr. tuz yeterlidir. Selva Yassı Spaghettinizi zevkinize göre 12-14 dakika karıştırarak pişirin. Haşlanan makarnayı süzün. Yassı Çubuk makarnanızın diri olmasını isterseniz 12, daha yumuşak olmasını isterseniz 14 dakika kaynatın.