4 Kişilik

Mantarlı Makarna

Malzemeler

  • 1 paket Selva Yassı Spaghetti
  • 100 gr. mantar
  • 1 çay bardağı kaşar rendesi
  • 1 çorba kaşığı tereyağı,
  • bir tutam tuz.

Hazırlanışı

  • 1 - Makarna haşlanırken, mantarları küçük küçük doğrayın ve tereyağında kavurun.
  • 2 - Pişmeye yakın kaşar peyniri ilave edin ve soğumadan makarnaya karıştırın.
  • 3 - Sıcakken servis yapın.

Afiyet Olsun.


Makarna Pişirme Önerisi:

Lezzetli bir makarna pişirmek için büyükçe bir tencerede suyu kaynatın. Su kaynadıktan sonra tuzu ilave edin. Tuzu, kaynamadan atmanız halinde suyun kaynama süresi gecikir. Her 100 gr. makarna için 1 lt. suya 10 gr. tuz yeterlidir. Selva Yassı Spaghettinizi zevkinize göre 12-14 dakika karıştırarak pişirin. Haşlanan makarnayı süzün. Yassı Çubuk makarnanızın diri olmasını isterseniz 12, daha yumuşak olmasını isterseniz 14 dakika kaynatın.