Tarihçe

2017

Glutensiz Ürünler, Organik Ürünler, Mürekkep Balıklı Makarna ve Ruşeymli Çocuk Makarnası ile Ürün Ailesi Büyüdü.

2016

Makarna Sosları Ürün Ailemize Katıldı.

2015

Sağlıklı Yaşam Ürünleri ve Akıllı Makarnalar ile Ürün Ailesi Büyüdü.

2014

Aşurelik Buğday, Yeni Gramajlarda Nişasta ve Pirinç Unları ile Ürün Ailesi Büyüdü.

2013

Yeni Ürün Grupları ile Ürün Gamını Zenginleştirdi.(Bulgur, Sağlıklı Yaşam Ürünleri, Tatlı ve Mutfak Yardımcıları, Karışım Unlar, Premium Makarnalar)

2012

Fabrikaya Kojenerasyon Tesisi Kuruldu ve Selva Kendi Elektriğini Üretmeye Başladı.

2011

Yeni Modern Robot Kullanılan Uzun Kesme Hattı Yatırımı ile Kapasitesini %75 Artırarak Makarna Üretimini Günde 120 Tondan 210 Tona Çıkarttı.

Tübitak Projesi ile Türkiyenin En Akıllı Günlük 120 Ton Kapasiteli Un Değirmeni Kuruldu

2010

Vakumlu İrmik Paketleme Makinesi Yatırımı Yaptı. Vakumlu Sade ve Meyveli İrmik Ürün Grubu ile Sektörde Yine Bir İlke İmza Attı. Dünyanın ilk ve Tek Gerçek Meyve Tozlarından Üretilen Meyveli İrmiği Piyasaya Sürdü.

2009

Anadolu Lezzetleri Serisi Ürünleri Olan Mantı ve Yumurtalı Köy Eriştesini Piyasaya Sürdü.

Sektörde İlk Defa Makarnayı Farklı Segmentlere Ayırarak Ambalaj ve Logo Değişimi Yaptı.

2008

3 Dk.da Hazırlanan Şipşak Makarnayı Sektörde İlk Defa Selva Üretti

1998

Selva Modern Tesislerinde Selva Markası ile Günde 250 Ton İrmik ve 120 Ton Makarna Üretimine Başlandı.

1994

Un Üretimi Yanında Seyran Markası ile Makarna Üretimine Başlanması.

1993

2. Un Fabrikası Olan Selva 2 nin Kuruluşu.

1988

İttifak Holding Kuruluşu ve Selva Gıdanın Un Üretimine Başlaması