Basın Bültenleri

Türkiye'nin En Uzun Ömürlü İrmiği, Selva'dan

Makarna, mantı, erişte ve daha birçok Türk mutfağının vazgeçilmez değerlerini muhteşem tatlarla yeniden sofralara taşıyan Selva, yine bir ilke imza atıyor. Revani, helva gibi Türk tatlılarının temel malzemesi olan irmik, Selva markasıyla yeniden hayat buluyor.

İRMİK, SELVA AMBALAJLARINDA YENİDEN HAYAT BULUYOR
Selva, İlk Kez 1kg'lık ve 250gr'lık Vakumlu Paketleri ile Rafta...

Makarna, mantı, erişte ve daha birçok Türk mutfağının vazgeçilmez değerlerini muhteşem tatlarla yeniden sofralara taşıyan Selva, yine bir ilke imza atıyor. Revani, helva gibi Türk tatlılarının temel malzemesi olan irmik, Selva markasıyla yeniden hayat buluyor.

100 kg’lık durum buğdayından sadece 3-5 kg helvalık irmik üreten Selva, buğdayın en nadide, en öz kısmını tüketici için ayırıyor. Anadolu Amber Durum buğdayının en değerli kısmından üretilen Selva helvalık irmik, lezzet kalitesiyle fark yaratıyor.

İrmik, şimdi de 1 kg’lık vakumlu paketlerde!

Selva, irmiğindeki içerik zenginliğinin yanı sıra paketlenmesindeki ayrıcalıkla da öne çıkıyor. Vakumlu ambalajlarıyla oksijen ile temas etmeyen Selva irmik, ilk günkü tazeliğini ve lezzetini 18 ay boyunca koruyabiliyor. Vakum etkisiyle paketlerinin içinde bakteri, maya, küf, haşere gelişimini önleyen Selva irmik, dokusunu ve görünüşünü uzun süre muhafaza ediyor. Selva irmik, ayrıca daha önceki vakumlu paketlerden farklı olarak hem estetik hem de fonksiyon avantajları getiriyor. 500gr’lık ambalajların dışında ilk kez rahatça taşınabilir 1 kg’lık vakumlu paketlerde satışa sunuluyor.

Türkiye’nin ilk 250 gr’lık irmik paketleri de Selva’dan…

Lezzet ustası Selva’nın irmik paketlerine getirdiği başka bir yenilik ise küçük boy, kullanışlı ve kolay taşınabilir 250 gr’lık ambalajlar. Türkiye’nin ilk 250 gr’lık vakumlu paketlerinde raflardaki yerini alan Selva irmik ile tatlılarınız daha lezzetli olacak.