Makarnanın tarifini değiştiren Selva, yeni ürünü olandoğal meyve tozu ve Anadolu Amber Durum Buğdayı irmiği ile ürettiği portakal, çilek, muz ve vanilyalı irmik çeşitleriylegeleneksel Ramazan sofralarını tatlandırıyor. Vakumlanmış ambalajlarda sunduğu portakal, çilek, muz ve vanilyalı çeşitleriyle hafif, besleyici ve pratik irmik tatlılarının devrini başlatan Selva, yazın sıcak günlerini serinletiyor. Ramazan sofralarının baş tacı olan tatlılar, Selva’nın doğal meyve tozu ve aromalardan ürettiği portakal, çilek, muz ve vanilyalı irmik çeşitleriyle adeta meyve şölenine dönüşüyor.
Doğal meyve tozu kullanılarak üretilen Selva meyveli irmikler, sıcak Ramazan günlerinde çok daha pratik, lezzetli ve bir o kadar da hafif ev tatlıları yapma imkanı veriyor. Vakumlanmış ambalajı sayesinde oksijenle temasını tamamen engelleyerek, ilk günkü tazeliğini 18 ay boyunca muhafaza eden Selva meyveli irmiklerle meyve bahçelerini sofralara taşıyan meyveli irmik helvası, revani ve çeşitli sütlü tatlılar yapmak mümkün.