Basın Bültenleri

EGE’NIN EN IYI SELVA LEZZETLERI BELLI OLDU!

79. Uluslararası İzmir Fuarı’na Selva “Lezzetinle Yaris Damak Tadinla Baris” yarismasiyla gecen yil oldugu gibi bu yil da renk katti. 36 kişinin katıldığı, vatandaşların heyecanla izlediği yarışmaya ilgi büyüktü

EGE’NIN EN IYI SELVA LEZZETLERI BELLI OLDU!

Izmir Fuari’nin Finaline Selva’nin Lezzet Yarismasi Damga Vurdu!

79. Uluslararası İzmir Fuarı’na Selva “Lezzetinle Yaris Damak Tadinla Baris” yarismasiyla gecen yil oldugu gibi bu yil da renk katti. 36 kişinin katıldığı, vatandaşların heyecanla izlediği yarışmaya ilgi büyüktü
 
Unlu yemek yazari Ayse Tuter, Izmir’in unlu gurmesi Ahmet Aydin Akanrsu  ve  Lorbi Ajans Başkanı Mustafa Kaya “dan olusan juri
degerlendirmesi sonucu  “Nohutlu Sebzeli ve kıymalı Makarna” ile yarışmaya katılan Nilgün Okuldaş birinci,  “Kıymalı Makarma” ile yarışmaya katılan Murat Simsar ikinci,”Bohcalı Makarna “ile Melda Başkaya üçüncü oldu, “Naneli Semizotlu Makarna “ile Sevim Akyaman jüri özel ödülü aldı
 Dereceye giren yarismacilara Selva Makarma ürünler ile çeşitli hediyeler verildi
 
 
Ünlü yemek yazarı Ayşe Tüter, yüzlerce yemek yarışmasında jüri üyesi olduğunu ancak hiçbir yarışmada  Selva’nın düzenlediği yarışmada olduğu kadar içten ve kalpleriyle yarışmaya katılan bir kitle görmediğini belirterek “Köfteli, naneli, turşulu, şakşukalı, bezelyeli, tavuklu, börülceli ve hatta güllaclı makarna yemekleri yapmaları Ege halkının yemekte ne kadar  özgür ve yaratıcı olduğunu gösteriyor” dedi