Basın Bültenleri

Danilo Zanna ile Selva’lı Lezzetler

Selva, basın mensupları ve ekranların sevilen aşçısı Danilo Zanna ile keyifli bir workshop gerçekleştirdi.

İtalyan aşçı Danilo ZANNA’nın şef olarak yer aldığı workshop’ta, sağlık ve lezzeti bir arada sunan Selva Makarna’nın ‘akıllı’ ürünleri basın mensuplarına tanıtıldı.

“Gerçek Makarna” ve “Gerçek Gıda” farkındalığı oluşturmak amacı ile düzenlenen etkinlikte Selva kalitesini deneyimleyen basın mensupları, Danilo ZANNA ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi ve USLA (Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi) tarafından verilen katılım sertifikasına sahip oldular.

ITQI’dan Uluslararası ‘Lezzet Ödüllü’nü 3 yıl üst üste alarak ‘Kristal Lezzet Ödülü’nün sahibi olan ve tadını hem Türkiye’de hem de yurtdışında tescilleyen Selva Makarna, kalitesini ve bilgi birikimini yansıtan en kaliteli ürünleri ile basın mensuplarına keyifli bir gün yaşattı.